emelieochsaras

Alla inlägg under mars 2011

Hejj hejj ,

inget inlägg igår pga. konståkning och svenska inlämning . Dagen var jätte bra annars , konståknings träningen var väll sådär kunde vart bättre iaf . Och innan träningen var jag tvungen att fixa det sista på svenska inlämningen . Jag hoppas att ni hade en bra måndag annars . Sara kunde inte heller göra ett inlägg pga. läxor.


Just nu sitter jag här framför datan och äter fralla och saft ... super gött efter en hektiskt dag i skolan , en riktigt riktigt dramatisk elevens val , haha . Senare idag blir det att packa inför sälen och ikväll blir det dans . Imorgon bär det av till Justin Bieber : Never Say Never 3D i skövde , jag sara och bea drar dit runt 12 så hinner vi gå på stan lite innan det bär av till biografen ... så det blir nog inget inlägg imorgon , vi får hoppas att Sara kan göra ett . Jag drar även till fjällen på torsdag och kommer hem på söndag , så förvänta er inte en bra uppdatering av självaste Sara , haha !  

Ha det bra läsare , hoppas jag hinner skriva ett inlägg så fort som möjligt igen ! (:


/ EMELIE   


 



Dagens humör : glad 

Dagens mående : helt okejj

Dagens borde : ut och springa

Dagens frisyr : tofs med uppsatt lugg

Dagens smink : foundation , mascara

Dagens klädsel : svarta skimrande tights , svart tröjja med helften mönstrad

Dagens planer : Sara M såklart (delägare på bloggen)

Dagens materiella vill ha : navelpercing

Dagens fundering : kommer jag någonsin får göra en navel percing för mamma och pappa ?

Dagens beroende : justin bieber

Dagens tråkigaste : sova

Dagens längtan : onsdag, ska på premiären av justin biebers film . Berättar mer om vad som kommer att hända den dagen i ngt inlägg 

Dagens super längtan : Skid semestern !

Dagens tidning : Frida

Dagens låt : Popular - Eric Saade


/ emeliehöglund  

Hey på er !

Första riktiga inlägg från självaste mig . Söndag idag då , sov över med Sara tils idag dagen och kvällen var  extremt mysig ... på kvällen blev det självklart godis , popcorn och cider framför en 7kt rolig film med namnet "old dogs" , rekomenderar verkligen än film för er som vill skratta så är filmen perfekt . Idag vaknade vi klockan 09:20 då var det dags att dra iväg på konståknings träning . Efter träningen skulle jag och Sara bara göra iordning oss och äta ... sen när jag var färdig cyklde jag till Sara . Nu hat vi tjockat i oss en hel del ballerina kex, popcorn och påsk must ... haha livet är ju för chill ibland   Ikväll sitter antagligen jag och Sara fast klistade framför tv:n vid 8 , då blire sista avsnittet av älskade solsidan ! Gonna miss it !

Ha en fortsatt bra söndag , så hörs vi mer imorgon ! / emeliehöglund   



bjuder på denna bild , haha inte den snyggaste precis xd

Det blir tyvärr inget video inlägg eftersom ljudet på datan inte var bra nog så vi kör på ett vanligt inlägg istället .

_________________________________________________________________

 

Hejj jag heter Emelie , född år 1997 . Går i 7:an på dalängen . På fritiden dansar jag street-dance , tränar konståkning , kompisar och tar itu med alla läxor osv. Jag är ett stort fan av Justin Bieber , jag är helt klart hans största fan, så han kommer det nog skrivas mycket om här på bloggen . Jag tror inte att det är så mycket mer ni behöver veta om mig ,om det är något mer ni vill veta om mig är det bara att komentera detta inlägg med en fråga . Ha det bra kära läsare ! kram på er / emelie höglund   

 

______________________________________________________________________________

 

Hejj jag heter Sara Magnusson och går i 7:an på dalängen. På fritiden åker jag konståkning, spelar piano, teater och dansar street och är med kompisar. 

Kram Sara    

Hejj och välkomna till vår blogg . Vi tänkte göra ett videoinlägg där vi presenterar oss själva osv. Ha det bra så länge !   

/emelie&sara ! (a)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Emelie & Sara ♥
2 tånors tjejers liv !

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du att vi ska skriva mer om här på bloggen ? :)
 Mode
 Foto
 Kändisa
 Vår vardag
 Träning
 Skolan

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<<
Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards