emelieochsaras

Alla inlägg den 27 mars 2011

Hejj hejj på er  ,

 hemma från sälen nu . Allt har vart kanon verkligen , i förrgår var det lite blåsigt men igår var det solsken och jag passade på att sola ansiktet lite så nu är jag lite brun i ansiktet trots allt . Har även börjat med godis förbud i 2 månader ungefär till sommarlovet , då får jag 500 kr ... får se vad som köps för dom pengarna . Antagligen kläder eller liknande . Idag har jag tränat , det gick jätte bra men lite ovan eftersom det var ganska länge sedan jag stog på skridskor .Har nyss ätit och snart drar jag mig väll iväg mot Sara , och Michaela kommer väll troligt vis dit . Vet inte riktigt vad vi ska göra men , vi tar väll kort eller något . Skriver kanske mer ikväll eller imorgon !


- Dream big , Never Say Never .

/ EMELIE HÖGLUND !

   


Hejj , som jag lova tänkte jag göra ett inlägg om hur Nsn 3D var . Filmen var underbar , helt klart min favorit film . I början får man se hur han växte upp osv. senare i filmen får man även se conserter , interljuver med fans , hans vardag och ännu mer . Filmen får 10 stjärnor av 10 eftersom jag är världens störtsta fan av Justin Bieber , var den såklart jätte awesome men för er som inte gillar han tycker jag borde ge sig iväg till biografen och titta på filmen och då kommer ni märka att han igentligen är en vanlig tonårs kille som är otroligt begåvad . Under Down to earth och One less lonley girl grät jag nog som mest , hahaha bea bara : Sara trösta emelie , nuu!

Jag rekomenderar verkligen denna film till 100% för det är en otroligt bra gjord film som är gjord av : Jon M Chu . Värd att se , för alla er som är Beliebers men även er andra. Den här filmen ska beställas direkt på cdon.com :D


  


 


/ EMELIE HÖGLUND   


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Emelie & Sara ♥
2 tånors tjejers liv !

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du att vi ska skriva mer om här på bloggen ? :)
 Mode
 Foto
 Kändisa
 Vår vardag
 Träning
 Skolan

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<<
Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards